alkmaar
alkmaar

Wie zijn wij

Uitjes in Alkmaar is een onderdeel van Stad Unique en is gespecialiseerd in uitjes in Alkmaar. Al meer dan 20 jaar organiseert Stad Unique bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitstapjes en personeelsdagen voor groepen van 12 tot 1200 mensen. Het uitgangspunt is dat er op een originele manier kennis gemaakt kan worden met een stad. Bijvoorbeeld door het uitzetten van een route of door middel van een spel. Een spel spelen met Alkmaar als decor is het ultieme uitje. Samen met elkaar en soms ook tegen elkaar door de stad, waar je de meest leuke plekken tegenkomt. En je de stad op een andere manier leert kennen.

Zoek de route door Alkmaar

In het programma waarbij je een route moet afleggen door de stad zie je mooiste plekjes van Alkmaar. Je komt er niet door zomaar een gids te volgen, maar door een Moord op te lossen, een GPS coördinaat te zoeken of door een cryptische omschrijving plekken te zoeken waar foto's gemaakt moeten worden.

Ontdek de stad Alkmaar

In het vorm van een spel ontdek je Alkmaar terwijl je de Mol aan het ontmaskeren bent met het spel Sabotage. Opzoek bent naar Maffiabaas Don die de stad afperst of Mister Unique probeert te vangen. En dit alles in een prachtige stad als Alkmaar die prachtig is om doorheen te lopen, spelletjes te spelen en te puzzelen. Dus boek nu je uitje bij Uitjes in Alkmaar en je bent gegarandeerd van een spannende, leuke, grappige, sportieve dag!