alkmaar
alkmaar

Vrijgezellenfeesten in Alkmaar

De allerleukste vrijgezellenfeesten van Alkmaar.

Stel je beste vriend of vriendin gaat trouwen. En jij voelt de drang om een geweldig vrijgezellenfeest te organiseren. Waar doe je dat dan? In Alkmaar natuurlijk! Uitjes in Alkmaar heeft alle ingrediŽnten om jou vrijgezellenfeest tot de een onvergetelijke dag te maken!

Spannende uitjes in Alkmaar

Als je een vrijgezellenfeest gaat verzinnen bedenk je natuurlijk iets wat de aanstaande bruid of bruidegom echt leuk zou vinden. Is het een thrillseeker dan kan je voor de spannende Jacht naar de Macht of 'Wie is de Mol?' kiezen. Met 'Wie is de Mol?' moet je net als op tv de saboteur in jullie groep ontmaskeren terwijl je in teams tegen elkaar strijd. Bij Jacht naar de Macht jaag je in verschillende team op een grote maffiabaas die heel Alkmaar aan het afpersen is.

Sportief in Alkmaar

Is de aanstaande bruid of bruidegom een echte sporter en niet bang voor een beetje zweet. Maak dan gebruik van onze leuke GPS≠moordtocht. Hier moet je opzoek naar een moordenaar, moordlocatie en moordwapen. Door plekken in de stad te vinden, als je dit goed doet ontvang je nieuwe GPS≠ coŲrdinaten om er zo achter te komen wie de moordenaar is.

Boeken?

Dit is maar een klein deel van ons gehele assortiment aan uitjes in Alkmaar. Bekijk alle mogelijkheden om van het vrijgezellenfeest een geweldige dag te maken!