alkmaar
alkmaar

Uitjes in Alkmaar

Hier vind je leuke, sportieve en originele uitjes voor jong en oud. In de mooie stad Alkmaar kan het allemaal. Van vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitjes tot familiedag.

Alkmaar ontdekken

Je leert tijdens de uitjes van alles over Alkmaar, je komt op plaatsen waar je normaal gesproken nooit gekomen zou zijn. Door bijvoorbeeld een City Experience waar je door de stad heen loopt en foto's maakt van de stad en allerlei spannende opdrachten moet uitvoeren. Op deze manier leer je Alkmaar op een leuke speelse manier kennen.

De criminelen van Alkmaar

De prachtige stad Alkmaar kan ook dienen als het decor van het spannende spel The Target. Hier is een gevaarlijke gangster ontsnapt en nu moeten jullie als team op jacht aan de hand van een spoor die deze gangster achterlaat. Maar misschien ben je een echte 'Wie is de Mol' fan? Dan kan je als mollenvanger of als mol aan de slag. Een van jullie saboteert de boel als mol, maar wie?

Uitjes in Alkmaar

Naast de bovenstaande uitjes hebben we nog veel meer uitjes in Alkmaar; test wie van jullie een goed richtingsgevoel heeft en doe de GPS- Moordtocht. Hou je meer van puzzelen en spelletjes dan kun je kiezen voor de Escapebox of de WhatsApp Moordtocht.

Uitjes in Alkmaar is net zo veelzijdig als Alkmaar zelf. Of je nou kiest voor cultureel, spannend of sportief Of het nou een familiedag, vrijgezellenfeestje of een vriendenuitje is, bij Uitjes in Alkmaar vind je het allemaal!