alkmaar
alkmaar

Bedrijfsuitjes in Alkmaar

Toe aan een origineel bedrijfsuitje?

Heb je wel een beetje genoeg van de teamevenementen waar altijd hetzelfde gebeurt? En ben je toe aan iets wat spannender is? Dan zit je bij Uitjes in Alkmaar goed! Hier vind je de leukste, origineelste en spannendste bedrijfsuitjes.

Alkmaar

Wil je de stad waarin je werkt wat beter leren kennen? Of heb je de behoefte om Alkmaar te ontdekken? Blijf dan lezen voor de leukste bedrijfsuitjes in Alkmaar. Doe bijvoorbeeld de GPS Moordtocht of de WhatsApp Moordtocht en kom op alle leuke plekjes in Alkmaar door samen met je team cryptische opdrachten op te lossen en foto's te maken. Of doe het spannende spel The Target. In dit spel is Alkmaar het decor voor een jacht op een ontsnapte gangster.

Teambuilding

Kun jij eigenlijk wel goed met je collega's opschieten? Nou, daar zul je wel achter komen met de City Challenge in Alkmaar. Onder tijdsdruk kun je elkaar pas echt goed leren kennen. Je moet opdrachten uitvoeren om een Escapebox open te kunnen maken. En dit zal alleen lukken als jullie echt kunnen samenwerken.

Boeken?

Uitjes in Alkmaar heeft voor elk team of bedrijf wel een passend uitje. Kijk verder bij de rest van de uitjes en boek je uitje bij Uitjes in Alkmaar!